Palvelut

Hilant Oy on luotettava kiinteistöhuollon ammattilainen Lappeenrannan ja Taipalsaaren alueella. Ystävälliset ja koulutetut kiinteistönhoitajamme huolehtivat siitä että kiinteistösi pysyy kunnossa ja siistinä sovittuna aikoina.

Työskentelemme kiinteistöjen huolto, asennus ja korjaustehtävissä. Vastaamme kiinteistöjen toimivuudesta sekä varmistamme että kiinteistö- ja lämmityskulut pysyvät oikealla tasolla. Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys kiinteistöjen toimivuuden sekä viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta.

Kiinteistönhuoltajina seuraamme kiinteistön tekniikan toimintoja, teemme laitteistojen mittauksia ja  säätöjä sekä suoritamme kiinteistöjen määräaikaistarkastukset mukaanlukien käsisammutintarkastukset. Yhteistyökumppanien kanssa voimme suorittaa myös väestösuojientarkastukset ja tiiveyskokeet.

Muita työtehtäviä ovat pihojen puhtaanapito ja viheralueiden hoito, talvisin lumityöt ja kulkuväylien hiekoitus. Porras- ja saunatilojen siivouksen tekee siivoushenkilöstö. Mikäli kyseessä on vaativampi tai luvanvarainen työ kuten sähkötyö, kiinteistönhoitaja kutsuu paikalle erikoisosaajan.